Aika kuluu

Kylläpä aika rientää. Kirjoitin viimeksi tänne muutama viikko ja muutama valmis kurssi sitten. Olen nyt parin – kolmen kuukauden aikana ottanut itseäni niskasta kiinni ja pusertanut kursseja valmiiksi, niitäkin mitkä ovat jo kauan roikkuneet. Sen tuossa totesin, että kuukausi on minulle liian lyhyt aika kurssin suorittamiseen. Siinä ehtii vain tehdä tehtävät eikä paljon muuta. Kokeillaan seuravaksi päivälukion kuuden viikon jaksoa, josko se toimisi. Tästä kevääseen tavoitteeni on saada ainakin 12 kurssia valmiiksi. Sen jälkeen on vielä ihan riittävästi kursseja seuraavalle vuodelle päästäkseni tuohon 3 vuoden tavoiteaikaan.

Tavoiteaikaan päästäkseni minun on kyllä tiivistetävä opiskelutahtia nykyisestä. Niin ja opiskeltava kesälläkin.  Lomareissulle vain kirja mukaan, kyllä sielläkin lukuaikaa jää.

Jätä vastaus