Aikataulu lähenee oikeaa

Jälleen on muutama viikko vierähtänyt siitä, kun tänne kirjoitin. Kaikenlaista tekemistä on riittänyt. Puuvaja täytetty ja pihan viimeisetkin kasvit laitettu talvikuntoon. Nyt kelpaa talven ihan oikeasti tulla. Vähän esimakua se on meille antanut kuinka ihana se voisi olla. Innokkaimmat hiihtäjät on jo useasti nähty ladulla. Harmi vain, taitaa se vanhan kansan sanonta pitää tänäkin vuonna paikkansa, ettei marraskuun lumi pysy.

En anna sen haitata tahtia, pikemminkin lisätä sitä, kun ulkona viihtyy vähemmän aikaa kerrallaan. On hyvää aikaa lueskella kielten sanoja. Nyt jää tosin vain yksi kieli kurssikäyntiin kun saan tuon toisen tuosta valmiiksi. Otin haasteen ja aloin lukea ranskaa. Vaikeata mutta mielenkiintoista.

Tällä viikolla on vuorossa ihan suomenkielinen opiskelu, yksi reaalikurssi tulee valmiiksi. Siten alankin olla lähempänä alkuperaistä aikataulua.

Jätä vastaus