Päivät pitenevät

Huhhellettä sanoi jänis pakkasella. Niin tuo pieni pakkanen tuolla ulkona. Ihana ulkoilusää tänään 1.2.2009.

Tässä istun iltamyöhällä koneen vieressä ja yritän opiskella. Usein löytyy mielenkiintoisempaa tekemistä, niin kuin nytkin tämä blogi. Kauan siitä jo onkin kun tänne viimeksi kirjoitin. Ennen joulua aloitetut kurssit lähenevät loppuaan. Hiukan tuo vuodenvaihde hidasti. Ensin muutimme tuota nuorta miestä opiskelijaboksiin tuonne 80 kilometrin päähän, siinä meni muutama päivä, ettei mitään ennättänyt tehdä. Eipäs mitään, seuraava viikko meni petissä flunssan kourissa. Eli lähes kaksi viikkoa koskemattakaan oppimateriaaliin.  Sehän siitä seurasi, että taas on aikataulu jäljessä, nuo kurssit kun pitäisi aikataulun mukaan jo olla lopussa.

Onneksi on aamuviiko töissä, niin ehtii enemmän viettää aikaa opintojen parissa. Tällä ja seuraavalla viikolla pitää kaksi kurssia saada valmiiksi.

Jätä vastaus