Kevättä rinnassa

Sunnuntai 22.3.2009.

Kevättää niin peijjakkaasti. Aurinko suorastaan hyväilee ihmisiä, houkutelee ulos kevääseen. Olemmehan jo sillä pidemmän päivän puolella, ainakin muutaman minuutin. Aivan ihana kun valoisaa riittää vielä työpäivän jälkeenkin. Opiskelun kannalta se on huono asia, kun ei tahdo malttaa olla sisällä lukemassa. Oneks tuo koipi vielä vähän hidastaa tahtia.Sen kanssa kun ei pitkiä lenkkejä saa tehtyä. Hiihtämiset on tältä talvelta jääneet kokonaan. Nyt taitaa näillä leveysasteilla jo olla liian myöhä kaivaa suksia plakkarista. Siis tuo tarmo kannaatta tässä vaiheessa purkaa opiskeluun.

Näin iltamyöhällä on hyvä tehdä. Takassa palaa vielä tuli kun on pakkasyö, taas raksuttavat patterit vähemmän. Hiljaisessa tulen räiskeessä on hyvä keskittyä. Ajattelin alkaa ratkomaan fysiikan ongelmia. Mielenkiintoista, tuntuu aika vaikealta. sas nähdä haukkasinko liikaa kerralla, fysiikka ja englanti yhtä aikaa. Molemmat työläitä ja aikaa vieviä kursseja. Otin kyllä reilusit niihin työskentelyaikaa suunnitelin vasta toukokuun loppun ne valmiiksi, kunhan en vain ota alkua liian rauhallisesti.

Muikkukin on tänään taas hitaalla tuulella. Ehtis vaikka tekemään pieniä ihmisiä sillä välin kun sivu vaihtuu.   Siksi tämä teksitikin polveilee, kun kirjoitan tätä pätkissä. Välillä selaan tehtäviä ja palaan sivunvaihdon ajaksi tänne.

Yksi vastaus artikkeliin “Kevättä rinnassa”

  1. opet kirjoittaa:

    Minua lämmittä nyt jo myös ajatus siitä miten pääsenkään lukemaan ulos keinuun, telttaan tai viltille rannalle. Meinaan myös virittää kannettavan ulos terassille :)

Jätä vastaus