Vappukivaa

Tänän on tiistai 28. päivä huhtikuuta 2009, tiedossa on hauskaa vappua. Ihana ajatella kevättä ja pitämättömiä lomia. Vapunaattona vapaalle ja siitä pari viikkoa kotilomaa. Ennätän nauttia keväästä kunnolla. Viimeksi olin toukokuussa lomalla vuosia sitten ja se oli ihanaa lomaa. Saan aikaa nauttia luonnon heräämisestä, lintujen laulusta ennen auringonnousua. Kevätkukkien avautumisesta ja kaikesta ihanasta. Ainakin osan tuosta kaksiviikkoisesta aion viettää mökillä. Rapsutella kukkaistutuksia joita on siellä täällä, ei yhtään oikeaa kukkapenkkiä. Eivät ne isot kukat penkissä viihtyisivätkään, kaikki kun taitavat kasvaa lähes metrisiksi. Ovat miehen maulla valikoitu. Kotosalla saan laittaa tuon pienen rivarin pihan kuntoon. Saan siis viettää ihan oikeaa ulkoilmaelämää, ainakin päivisin. Talviturkkikin pitää huuhdella jokeen, ettei käy niinkuin viime vuonna.

Iltaisin yritän ahkeroida ja saattaa loppuun nuo kolme kurssia, mitkä on tarkoitus toukokuun loppuun mennessä tehdä. Kielikursseista ainakin tulostelen tehtäviä paperille ja teen ne siihen.  Saan istuskella mukavasti sohvalla kirjoitusalusta sylissä. Osaan jotenkin ajatellakin paremmin. Aivan kaikkia ei niin voi tehdä, noita nettitehtäviä kun on niin paljon, vähän liikaakin. Saattaa olla, etten ota mökille edes konetta mukaan, sieltä kun en nettiin pääse. Niin tai jos käytän puhelinta modeemina, aika hankalaa se siellä on kun on muutenkin vähän heikot kentät. Kirjat on onneksi keksitty, niinpä turvaudun vanhaan hyvään konstiin.   Lukuaikaahan riittää, kun siellä ei ole telkkaria ainakaan vielä. Tuo talvella aloittamani filosofian kurssi on edelleen kesken, en ole pääässyt aiheeseen oikein kunnolla sisään. Pitää kuitenkin yrittää pakertaa se vielä tässä keväällä loppuun. Eli siis filosofian kirja mukaan mökille.

Tuon jälkeen onkin kiva odotella kesää ja Lapin lomaa.

2 vastausta artikkeliin “Vappukivaa”

  1. Taru kirjoittaa:

    Kuulostaapa ihanalta! Sopivan rennolta ja silti tekemisen makuiselta kaksiviikkoiselta. Oikein hyvää, aurinkoista ja rentouttavaa lomaa!

  2. saria kirjoittaa:

    Se onkin helpompaa tulostella tehtävät itselleen. Sitten kun pitäisi päiväkirjaakin täyttää, niin se on ongelmallista jälkikäteen. Itselläni on tapana naputetta tehtäviä sitten urakalla koneelle. En itse kerkeä pihaa mönkiä, kun kaikki liikenevä aika on kyllä laitettava opiskeluun.Ahkeraa kevättä sinulle!

Jätä vastaus