Tilanne hallinnassa?

Sanon kyllä ihan suoraan, että MAB9-kurssin Lopputehtävät-osio otti todella koville. Nyt ne ovat kuoressa lähdössä opettajalle, mutta en saa niistä vielä tänään kopioita, joten on lähetettävä ne huomenna. Pääni on kuin Haminan kaupunki, ja viimeisestä laskusta tuli vielä ihan omituinen ja epätavallinen vastaus – ei ole enää paukkuja sen tarkistamiseen. Maksimoitava lauseke maksimoitui ihan oudossa nurkassa. En tiedä teinkö virheen ja missä, vai olisiko tuollainen kummallisessa nurkassa maksimoituminen ehkä jotenkin mahdollista. Lähden nyt tästä töihin minimoimaan pullistunutta päätäni. Pitäisi jaksaa käydä suihkussa ja jotenkin siistiytyä sitä ennen. Olen edelleen yövaatteissa kello 12.59! Istuin tähän kahdeksalta aamulla, enkä ole paljon tuolista noussut…

Päätä jomottaa. Ämpärillinen kahvia voisi taas tehdä terää. Maanantaina on psykologian ainereaali. Luulen, että jätän matikan siihen asti kokonaan pois mielestäni. Sen jälkeen on vielä puolitoista viikkoa aikaa… ööh… opetella matikkaa… ja muun muassa tarkistaa tuo oudossa nurkassa maksimoituminen…

Tsemppiä kaikille, jotka ovat nyt kirjoittamassa jotakin tänä syksynä!

One Response to “Tilanne hallinnassa?”

  1. Heidi Väisänen says:

    Onnea sinulle kirjoituksiin… Mä haluun kanssa sinne Otavaan tuu hakee mut mukaan matkalla! jookosta kookosta!

Leave a Reply