Viimeinen lauantai

Ensi lauantaina kaikki on jo ohi, ellei nyt sitten tule jonkinlaisia uusinta- tai täydennysajatuksia tai -tarpeita; näillä näkymin lukioaikani loppuu tähän tulossa olevaan matematiikan kokeeseen. Olo on jo parempi: sain keskiviikkona kamalan roskan silmääni ja jouduin menemään päivystykseen sitä poistattamaan. Huh, se oli kamalaa! Onneksi samalla flunssapöpöt pelästyivät lääkärin valkoista takkia ja vetäytyivät pois.

Tänään katselin Connect Pro -nauhoitetta aamupäivällä, sitten välttämättömien talousoperaatioiden jälkeen laskin muutamia yo-tehtävälaskuja keväältä 2001. Enempää en nyt jaksa. Miten ihminen voi tehdä niin paljon tyhmiä virheitä? Tehtävässä lukee selvästi 200 000, ja sitten sitä rupeaa kuitenkin toimimaan luvun 20 000 kanssa, ynnä muuta, ynnä muuta. Täytynee vetäistä lenkkivaatteet niskaan ja mennä viuhtomaan metsäpolulle vaikkapa tunniksi. Voihan olla, että otan muovipussin mukaan mukaan pyrkiviä puolukoita varten…

Leave a Reply