Lasken tunteja

Matikan yo-koe on huomenna: se alkaa 25 tunnin kuluttua ja on 31 tunnin päästä ohi. Jos nyt oikein laskin, heh. Ultimate jännittäminen kytkeytyi päälle aamulla herätessä, kun tajusin, että välissä on enää yksi yö. Jännittäminen on siinä mielessä kurjaa, että vatsa on kipeä ja ja on vaikea keskittyä normaalielämään, mutta toisaalta tuntuu aika ihanalta sitten kun kaikki on ohi. Ellei nyt sitten käy niin, etten osaa yhtäkään tehtävää: silloin tietysti pettymys valtaa mielen.

Eilen tein seitsemän yo-tehtävää vuodelta 2005, tänään teen ehkä muutaman, mutta tuskin kannattaa enää yrittää liikaa. Kunpa vain saisi nukutuksi ensi yönä. Aamulla sitten viideltä ylös, reppu selkään ja menoksi. Ennen kahdeksaa pitää olla Otavassa, jotta taulukkokirja ja laskin ehditään tarkastaa.

Komea aamu on taaskin: aurinko tuhlaa syysvaloaan ja taivas on huikaisevan sininen.

2 Responses to “Lasken tunteja”

  1. pia62 says:

    Marja-Liisa, TSEMPPIÄ!!! Minä pidän kaikki peukut ja peukalovarpaat pystyssä huomenna ja olen henkisesti vieressäsi hikeä pyyhkimässä ettei sinulta siihen turhaan aikaa mene.

  2. marja-liisa says:

    Kiitos, Pia, kaikki peukkujen pito auttaa asiaa hurjasti :) olen tässä kuulostellut etteikö mitään kuumetta taikka kurkkukipua tuntuisi, jotta pääsisi livistämään, mutta ei taida nyt onnistua :)

    Kerron sitten jälkitunnelmia, vaikka ne olisivat mimmoiset :)

Leave a Reply