Nälkää ja janoa kympeille, part 4

Mistä ruoka tulee? – Kaukaa!

13.10. kymppiluokkalaisten torilla vieraili Laura Hokkanen Mikkelin kehitysmaayhdistyksestä. Toiminnallisten tietoiskujen kautta kuultiin siitä, miten kansainvälinen reilun kaupan järjestelmä ja maailmankaupat pyrkivät parantamaan kehitysmaiden tuottajien olosuhteita sekä mahdollisuuksia saada työstään riittävä elanto. Toiminta tempaisi nuoret mukaansa ja herätti kriittistäkin keskustelua. Jonkun ajatuksen soisi päätyvän myös mielipidekirjoituksiin äidinkielen tunnilla.

Tags:

2 Responses to “Nälkää ja janoa kympeille, part 4”

  1. […] omia ruokailutottumuksiaan; selvittäneet, mitä maailmalla syödään, mitä on lähiruoka entä reilu kauppa. Näiden lisäksi on järjestetty esim. lähiruokapäivä, jossa lähiruokaa on kokattu Marttojen […]

  2. […] omia ruokailutottumuksiaan; selvittäneet, mitä maailmalla syödään, mitä on lähiruoka entä reilu kauppa. Näiden lisäksi on järjestetty esim. lähiruokapäivä, jossa lähiruokaa on kokattu Marttojen […]

Leave a Reply