Nälkää ja janoa kympeille – loppuhuipennus

11.11. juhlistettiin ilmiön loppumista mukavilla kekkereillä Opiston ruokalassa. Monikulttuurisen linjan opiskelijat valmistivat etnisiä ruokia enimmäkseen syntyperäisten asiantuntijoiden johdolla ja muutaman rohkean kantasuomalaisenkin avustuksella.

Päivällispöydällä kohtasivat

  • irakilainen salaatti
  • kambodzalainen lohi
  • somalialainen lammas
  • japanilainen levä&kasvis (sushi)

Ryhmissä tekemisen meininki oli iloinen ja tehokas. Tuotokset syötiin hyvällä ruokahalulla ja mukavissa tunnelmissa. Sekä ruuan laittajat että ruokavieraat oppivat varmasti uusia asioita toistensa ruokakulttuurista. Alkupaloiksi ja loppulämmöiksi saatiin nauttia bändikymppiläisten soitosta ja laulusta, mikä teki tilanteesta entistä poikkitaiteellisemman ja yhteisöllisemmän. Kansanopistoelämyksiä parhaasta päästä!

Tags:

Leave a Reply