Hellettä ja salasanat hukassa

Blogissa on ollut tavallistakin hiljaisempaa hetken aikaa, kun selaimenvaihtorytäkässä hukkui osa kirjanmerkeistä, niiden mukana blogin kirjautumissivu, sitten yritin kirjautua ilmeisesti väärän sivun kautta, ja salasanakin on tainnut unohtua jossain välissä… No,  erinäisten kommervenkkien jälkeen pääsin kuitenkin taas kirjoittelemaan. 

Nyt ei tarvitse valittaa, että on kylmää ja pimeää.  Harmittava takaisku, että joudun viettämään upean helteisiä kesäpäiviä töissä, sisätiloissa, mutta onneksi lämpöä ja valoa riittää iltaisinkin. (Eipä silti, on siellä sisälläkin lämmintä, oikeastaan jopa hieman kuumempi kuin ulkona!)

Opiskelu on siinä mallissa, että viimeinen pakollinen kurssi on meneillään. On tosin aikakin, sillä kirjoitettavien aineiden kurssien täytyy olla valmiina 17.8. mennessä. Vähän on ollut väkisin vääntämistä viimeisen kurssien kanssa, eikä energia tahdo riittää kirjoituksiin lukemiseen, mutta en halua vaatia itseltäni kohtuuttomia ponnistuksia. Eikös se riitä yhdelle kesälle, että saa välttämättömät kurssit valmiiksi, käy töissä ja nauttii kesästä.. :)

2 vastausta artikkeliin “Hellettä ja salasanat hukassa”

  1. Taru kirjoittaa:

    Hyvin riittää yhdelle kesälle nuo tehtävät :) Enempää ei voi kukaan vaatia, ei edes nettilukion ope :)
    Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin ennen syksyn kirjoituksia!

  2. Kati kirjoittaa:

    On tosiaan ollut lämpöä sen verran, että varmasti viluisimmallekin riittää… Sinullahan onkin opiskelut jo niin hyvällä mallilla, että kelpaa nauttia kesästä :-)

Jätä vastaus