Loppukiri

Viimeinen pakollinen englannin kurssi valmistuu tulevalla viikolla, sitten on jäljellä lähinnä kertausta, kertausta ja kertausta. Toivon kovasti, että saisin kerralla englannin ja terveystiedon läpi ja niin ollen lukion pakettiin. Kohtuulliset arvosanatkaan eivät olisi pahitteeksi, mutta vähäiseen valmistautumiseen vedoten katson läpipääsynkin kohtuulliseksi tulokseksi.

Minkähänlaista elämä mahtaa olla nettilukion jälkeen? Viime viikolla ystäväni kanssa kahvitellessa keskusteltiin kyllä jo, miten monia tavattoman kiinnostavia opintoja sitä Avoimessa yliopistossa onkaan tarjolla… ;) Luulen kuitenkin, että lukion päättämisen jälkeen sallin itselleni joksikin aikaa vapauden nauttia rajattomasti kaunokirjallisuuden mieltä ja sielua ylevöittävästä vaikutuksesta, sillä harrastelukeminen nautintatarkoituksessa on jäänyt viime vuosina vähemmälle.

Jätä vastaus