Pakolliset kurssit valmiina

Hiukan outo olo… Jotenkin vähän ontto olo. Viimeinen pakollinen englannin kurssi valmistui eilen. Periaatteessa tiedän, että olisi hyvä vielä huhkia valinnaisia kursseja läpi ennen kirjoituksia, mutta realiteetti on se, että töiden ohella ei oikein ehdi ja opiskeluväsymyskin taitaa hiukan painaa.

Silti on kumma olo. Vielä pitää yrittää päntätä kirjoituksiin ja selvitä niistä jollakin lailla läpi, mutta onko tämä sitten tässä? Sittenkö olen ihan tosiaan käynyt lukion? Varmaan jonkin aikaa menee jo sen ymmärtämiseen, että homma alkaa olla loppusuoralla, sillä kun kolme vuotta on miltei joka päivä tehnyt jotakin kurssia tai ainakin käyttänyt Muikkua, niin ihan heti ei ymmärrä, että kohta alkaa olla valmista.

3 vastausta artikkeliin “Pakolliset kurssit valmiina”

 1. Pia62 kirjoittaa:

  Voi juku kuule tsemppiä loppulukuihin ja tsemppiä sitten kirjoituksiin. Varmaan tuntuukin siltä, että tulee hirveesti vapaa-aikaa, kun ei tartte koko ajan lukea. Onnea ja mnestystä!

 2. Taru kirjoittaa:

  Saa nähdä millaisia vieroitusoireita sinulle tulee kun aikanaan jätät Muikun :)
  Onneksi tärkeiksi tulleet ihmiset eivät häviä minnekään ja keskustelut voivat jatkua sitten vaikka jossakin avoimessa ympäristössä. Olisikohan se vaikka nettilukion ryhmä Facebookissa? Vai mikä olisi sopiva ja mukava paikka jatkaa yhteydenpitoa opintojen jälkeen? Tästä olisi mukava kuulla muidenkin mielipiteitä. Et nimittäin ole ainoa, joka pohdiskelee nettilukion ja muikun jälkeistä elämää.

 3. Anna-Maria Suora kirjoittaa:

  Onneksi olkoon ja tsemppiä loppurutistukseen!

Jätä vastaus