Tuloksia odotellaan…

Vielä jatkuu A-englannin ja terveystiedon lopullisten tulosten odottelu. Etenkin terveystiedon osalta on jännää, koska siitä ei tullut lainkaan alustavaa tulosta, vaan on odotettava ihan virallisia, lopullisia tuloksia.

Olen minä sentään syksyn aikana tehnyt muutakin kuin odotellut. :) Tämän kuun alusta sain vakipaikan samassa työssä, jossa olen ollut määräaikaisena jo toukokuulta asti. Hyvä juttu, ja erityisen hyvä siksi, että työ on vaihtelevaa ja mielekästä, eikä käy liiaksi rikkinäisen selkäni päälle.

Jossain vaiheessa kevättä, kirjoituksiin valmistautuessani päätin, että kun lukio on loppu, en ainakaan vuoteen opiskele mitään, vaan luen pelkkää kaunokirjallisuutta… Saa nähdä miten käy. Toistaiseksi en ole vielä tehnyt mitään uusia opiskelusuunnitelmia.

Yksi vastaus artikkeliin “Tuloksia odotellaan…”

  1. Taru kirjoittaa:

    Hieno juttu, onnea vakipaikan saamisesta!
    Ja ihan kohta pääsen varmaan jo onnittelemaan muustakin :) Vielä muutama päivä jännitystä.

Jätä vastaus