Valmista tuli!

Syksyn kirjoitusten tulokset tulivat tänään! En osannut odottaa tuloksia heti tänään, kun yo-tutkintolautakunnan sivuilla taisi lukea että ne postitetaan 19.11., joten yllätyin, kun avasin s-postin ja siellä onniteltiin uutta ylioppilasta!

Keväältä oli pohjalla lyhyen matematiikan L ja äidinkielen E, syksyn tulokset A-englanti E ja terveystieto E. Meni paljon paremmin kuin odotin!

Vaikka en ole enää syksyn kirjoitusten jälkeen varsinaisesti opiskellut, tuntuu kuitenkin erikoiselta, että nyt tämä homma oli tässä ja pian en enää uiskentele Muikku-ympäristössä… Mukavaa ja mielenkiintoista on ollut, ja todennäköisesti jatkan etäopiskelun parissa sopivan tilaisuuden tullen. :)

Lämmin kiitos opettajille opetuksesta, avusta ja tuesta, samoin kiitokset kaikille mukaville muikkulaisille eli kanssaopiskelijoille!

2 vastausta artikkeliin “Valmista tuli!”

  1. Taru kirjoittaa:

    Onnea, onnea, onnea!!! Pian juhlitaan, eikös niin :)

  2. mariia kirjoittaa:

    Kuohuviinin korkkasin kun tulokset tulivat! ;)

Jätä vastaus