Heips!

Tämä on ensimmäinen postaukseni, joten lienee jäävän vielä aika köyhäksi. Tarkoitus olisi blogata hieman omasta opiskelusta, opiskelun ajatuksista ja ylipäätään kaikesta opiskeluun liittyvästä. Tämä on siis opiskelublogini ja itseasiassa ensimmäinen sellainen, ellei ilmiötuotoksille tarkoitettua blogia lasketa.

Mitä seuraavaksi? Ehkä voisin esitellä itseni, eli olen 27 vuotias nettilukion opiskelija, reilut puoli vuotta opiskellut ja taisimpa käydä tuossa hetki sitten myös tutor-kurssin. Olen siis aika innostunut tästä nettilukiossa opiskelusta ja ei kai se ole mikään ihme, täällä kun on niin mukava opiskella kun saa omaan tahtiin tehdä ja kurssitarjontakin on aivan mahtava. Valitettavasti tällä on myös kääntöpuolensa – kuinka saa mahdutettua kaikki kiinnostavat kurssit omaan opiskelusuunnitelmaan. No, ehkä välillä pitää kiristää hieman tahtia.

Mutta, tämä jääköön tällaiseksi lyhyeksi aloituspostaukseksi. Palaamisiin (opiskelublogini)!

Yksi vastaus artikkeliin “Heips!”

  1. Taru kirjoittaa:

    Mahtavaa, että haluat jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi opiskelustasi tässä blogissa. Kiva päästä matkaasi mukaan tätä kautta.

Jätä vastaus