osat vaihtuivat?

hyvin usein olen kuullut nykypäivän keski-ikäisen väestön haukkuvan ja moittivan nykypäivän

nuorisoa tyyliin, ei ne osaa mitään, tai ne on laiskoja saamattomia vetelyksiä oikein kunnon Kaikki

Mulle Heti Tänne ilmiötä; voi jossakin ollakin.täällä ilmiötä ei ainakaan toistaiseksi ole esiintynyt.

nuoriso taas valittaa että keski-ikäiset kalkkiset vie kaiken halun tehdä jotain merkittävää, eikä

anna tilaisuutta näyttää mihin me pystymme. nuo asiat mielessäni olen seurannut aktiivisesti sivusta

otavan opistolla action-viikolla LAN-PARTYN rakentamista. täytyy myöntää, että tapahtumaan ilmoittautuessani luulin siinä rakennettavan todellista koneiden välistä palveluverkkoa, enkä suinkaan peliverkkoa. ihmettelinkin Jounille; kuinkahan moni psallistujista olis pysähtynyt paikoilleen mikäli esittäisin kysymyksen: ”osaatteko tai pikemminkin voitteko kuvitella tietokonetta

ilman ainuttakaan peliä”?. sellaisia tietokoneita meillä oli silloin kun itse aloittelin atk-uraani Puolustusvoimien atk-keskuksessa 1972. koneet eivät kovin kummoisia olleet, sen ajan mittapuun

mukaan muistia oli suunnattomasti ruhtinaalliset 4 Mg, joka löytyy jo muistitikuistakin. kuitenkaan en halunnut ”järkyttää” osallistujia. oli suorastaan ilo seurata kuinka innolla porukka ideoi tapahtumaa. itsekin osoitin poikkeuksellista aktiivisuutta, seurasin sujuvasti sivusta tapahtumien nopeaa kulkua ja nautin suunnattomasti saadessani olla vastoin tapojani hiljaa ja puhumattomana.

varmaan tuttavani koti-espoossa ihmettelisivät nähdessään tuollaisen harvinaisuuden sana-seppo ei

saa sanaa suustaan. seikka, joka itseäni ihmetyttää tämän viikon osaottajia katsoessani; ei taida muita nettilukiolaisia olla mukana viikolla, jos onkin niin ovat varmaan jakautuneena eri tapahtumiin.

Jätä vastaus