savolainen ”rojekti”

varmaan meistä kaikki tietää millainen on savolainen rojekti. ”vähemmän sivistyneille”, sillä heitäkin kuulemma on

kerrottakoon savolaisen rojektin olevan aina samanlainen ”ALOITTAMISTA VAILLE VALAMIS”, tuo ajatus on tullut monta kertaa mieleeni viimeisen vuoden aikana. 1. rojekti on tämä opiskelu. 2 rojekti on painonpudotus. ja 3. fyysinen kuntoutus ts. pyöräily 10000 km vuodessa. 2008 alkukesään mennessä olin saanut painoa pois jo 18 kg. silloin alkoi tuntua mahdottomalta viedäkolmea rojektia läpi yhtä aikaa. löysäsin hieman painonpudotuksessa, sitä  tuli hetkessä takaisin siten, että pysyvä puotus on keskimäärin 6-8 kg. eniten paino pääsee noiusemaan kun olen poissa kotoa, kuten nyt toissa viikossa otavassa action viikolla. Pataseiskan ”enkelten” maanmainiot kokkaukset nostivat painoa jotakin 4 kg. kun siihen yhdistetään vähäinen liikunta opistolla, niin ei ihmekään,että noin kävi. kuiternkin tämän päivän reippaan tunnin lenkillä katosi jo yksi kilo. en epäile hetkeäkään ettenkö saisi painoa taas aktiiviseen laskuun kevään aikana ja kesään mennessä ainakin 5 kg pois. pyöräilykelit paranee päivä päivältä, opiskeluakin täytynee hieman hidastaa. ts käydä yhtä kurssia kerrallaan, ettei rojektit pääse ns. kusemaan kintuille. pyrkimyksenä on saada kaikki 3 rojektia  rullaamaan rinnakkain samaan tahtiin. kyllä se tästä.

Yksi vastaus artikkeliin “savolainen ”rojekti””

  1. Mariia kirjoittaa:

    Savolainen määritelmä projektille on erinomainen! =)

Jätä vastaus