aivotonta touhuako?

Aivotonta touhuako tämä meidän opiskelumme?, tuli mieleeni lukiessani hiljakkoin kuolleen

popin kuninkaan (kukahan lienee valinnut?) hautaamisesta. Iltasanomien mukaan hänet

haudataan aivottomana. Täytyy myöntää, että eipä koskaan tullut mieleen, että ”mikkosen jaskalla” moista kallontäytettä olis lainkaan ollut. Nämä epäilykseni perustuvat kuitenkin vain lehtitietoihin. oman näkemykseni mukaan hänen ns. tanssinsa muistuttaa enemmän cp-vammaisen pakkoliikkeitä kuin mitään aivotoiminnan tuottamaa hallittua liikesarjaa.

Kun siihen yhdistetään musiikin tapainen metelönti korkealta ja kovaa, niin menestys on taattu. Vertauksellani cp-vammaisiin, joita tunnen parikymmentä en halua loukata erikseen tuota vammaisryhmää. Tuo vertaus tulikin mieleeni 15 vuotiaan tiippanan kysymyksestä vuosia sitten katsoessamme yhdessä jotain MJ:n videota. oliskohan ollut juuri tämä kuuluisa moonwalk-video?. Tiippana tokaisi: iten oi cepari on päässy uonne anssimaan?. Suoraan sanoen joskus tuntuu tämä oma opiskelunikin aivottoman touhulta. em. kallontäyte minulta kuitenkin todistettavasti löytyy. Aivoleikkauksessa 1981 asia

voitiin konkreettisesti havaita, sen jälkeen asia on varmistettu usealla EEG:lla leikkauksesta ilmaiseksi saamani epilepsian vuoksi. Viimeisestä grand mal kohtauksesta onkin jo kulunut 25 vuotta, joten neurologi katsoo taudin olevan lääkityksellä parantunut.

Pitkään piti selittää tuota aivotonta touhua ennen kuin pääsen itse asiaan. Aivottomalta tämä tuntuu kohdaltani

siksi, että tuntuis jotenkin fiksummalta vain makoilla aurinkoisella laiturilla mato-onki varpaiden välissä kuin kirja kädessä tuulen heiluttaessa sivuja. Kaikista epäilyksistäni huolimatta jossakin aivojeni peräsopukassa projektori heijastaa valkokankaalle kuvan hetkestä jolloin painan yo-lakin päähäni. varmaan ensimmäinen ajatukseni tuolloin on

SO’N SITT SIIN, kuten tämä ”aivoton plörinäkin”.

Hehkuvan kuumia aurinkoisia sadepäiviä kaikille vauvasta vaarin siskontyttöön ja näkemisiin elokuussa otavassa.

Jätä vastaus